Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid voor de inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk volgens § 7 1 TMG voor eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als een service provider niet verplicht, om verzonden of opgeslagen informatie te controleren of omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken.
Verplichtingen te verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie op grond van de algemene wetten blijven onaangetast. Een verplichting is alleen vanaf de
Datum van de kennis van een concreet inbreuk mogelijk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze site bevat links naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Daarom kunnen we geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor de inhoud ervan.
De aanbieder of exploitant is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde sites worden gecontroleerd op het moment van koppelen voor mogelijke wettelijke overtredingen. Onwettig inhoud waren niet herkenbaar op het moment van koppelen.
Een permanente controle van de gelinkte sites zonder concrete aanwijzingen,
daardoor is een overtreding van de wet is niet redelijk. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij onmiddellijk dergelijke links verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina’s zijn gemaakt door de site exploitanten onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Kopiëren, bewerken, distributie en elke vorm van uitbuiting buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud niet is gemaakt door de exploitant, is het copyright van derden. Voornamelijk van derden worden als zodanig gemarkeerd. Mocht u nog steeds bewust zijn van schending van het auteursrecht, dan vragen wij u om een aanwijzing. Na kennisgeving van overtredingen, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.