Onze Diensten en services voor u

Onze Diensten

Onze focus ligt in het winkel systeem „plentyMarkets“ – namelijk de Inrichting, onderhoud en optimalisering op basis van „plentyMarkets“.

U bent van plan een online winkel te openen en wilt in verschillende marktplaatsen verkopen, maar u weet niet hoe? Plentymarkets  bied u een compleet overzicht helpt u om uw weg te vinden!

Succesvol verkopen op Amazon, Ebay, bol.com of jou producten op Google Shopping lijsten? Niets makkelijker dan dit! Wij installeren de marktplaatsen voor u, en bij ons krijgt u de juiste aanpassingen en onderhoud waar het om gaat.

De nauwe samenwerking met een netwerk van partners voltooit uw project  natuurlijk. Wij maken uw ideeën tot een succes.

Als u hulp nodig heeft met het omgaan van „plentyMarkets“ dan bent u bij ons precies goed.

Als gespecialiseerde e-commerce professionals van plentyMarkets ondersteunen wij u in uw project uit het beste van mijn kennis en geloof. Jarenlange ervaring in het omgaan en met het optimaliseren van plentyMarkets spreken voor zich.

U wilt externe dienstverleners zoals Klarna (Afterpay – aankoop op rekening), Masterpayment (creditcard) of DHL als verzendservice aanbieden? Verlies geen tijd en kom snel bij ons. Wij zetten uw wensen graag voor u om.

Als u hebt gekozen voor ons en plentyMarkets kijken we uit naar een grote succesvolle samenwerking – want bij ons bent u precies goed!

Je hebt al een ander systeem zoals JTL of Magento en willen een systeem verplaatsen?  Nogmaals, bieden wij onze ervaring en staan geheel aan uw zijde. Samen met plentyMarkets worden uw gegevens uit uw huidige systeem overgenomen.

Onze Service

  • Website design, onder anderen in WordPress
  • SEO Website optimalisatie
  • Social media-account, zoals het inrichten van Facebook, Twitter, Google+, etc.
  • Social Media Services – Gerichte consistente reclame, de bouw van volgelingen, enz.
  • Complete set up Google Business accounts
  • logo ontwikkeling

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier.